FÖRÄTTER

SINGARA vegansk
Friterad grönsakspirog serverad med tamarindchutney. 89:-

DHAKA STRÖMMING
Stekt strömming fylld med färsk koriander, rödlök, chili och husets kryddor serverad på delikatessknäckebröd från Solmarka Gårdsbageri. 99:-

HALIM
Liten viltgryta med blandade linser, färsk ingefära, vitlök, grön chili, örtkryddor. 109:-

 

HUVUDRÄTTER

SOBZI KOFTA vegansk
Grönsaksbiffar med mellanstark rezalasås. 189:-

LABRA vegansk
Färska grönsaker och linser i Papels klassiska currysås. 169:-

DEROSH BEGUN vegansk
Marinerad aubergine, grillad och serverad med okra, trattkantareller husets kryddor. 189:-

LINSSOPPA vegansk
Gjord på röda linser, vitlök och tomat serveras med bröd 149:-

ÄLGKÖTTBULLAR
Hemgjorda köttbullar på älgfärs serverade med Papels makhonisås. 169:-

NABABI KOFTA
Vildfärsbiffar med Papels medelstarka razalasås. 189:-

MUROG MAKHONI
Fasanbröstfilé serverad med Papels Makhonisås. 215:-

RANIS VILDAND
Vildandsbröst marinerat i färsk ingefära, vitlök och saffran. Grillat och serverat med Papels makhonisås och trattkantareller. 239:-

MIGUELS HJORT
Hjortkotlett marinerad i timjan, salvia, rosmarin och senapsolja. Grillad och serverad med Papels medelstarka bengaliska currysås. 269:-

KACCHI BIRYANI
Bengaliskt långkok på dagens vilt, saffran, garam masala, nötter, russin och chili serverad med klassisk rezalasås och grönsallad. 269:-

OLIVERS ÄLG
Älgentrecôte marinerad i saffran, rosmarin, libbsticka och grön chili. Grillad och serverad med husets korma. 279:-

LUNAS REN
Renytterfile tillagad med kummin, vitlök, och färsk ingefära. Serverad i Papels medelstarka rezelasås med karljohansvamp. 289:-

HAZZES GÖS
Alspånshalstrad gösfilé marinerad i kummin, koriander, grön chili, senapsolja och lime. Serveras med Papels klassiska curry och hackad ramslök. 289:-

 

KLASSISKA BENGALISKA RÄTTER

SHAG PANIR vetegatisk
Hemgjord ost med bladspenat i Bengalisk currysås, tillagad med koriander, ingefära och vitlök. 189 kr

KYCKLING MASALA
Marinerad grillad kycklingfilé som serveras med Papels egna masalasås. 199:-

KYCLING KORMA
Kycklingfilé tillagas med bandade nötter kokos och russin, serverad med kormasås. 199:-

LAMM/KYCKLING KORAI
Tillagad med paprika, lök färsk koriander och stark Koraisås. Kyckling 189:-/Lamm 215:-  

 

BARNRÄTTER

LABRA vegansk
Färska grönsaker och linser i Papels klassiska currysås. 99:-

KYCLING KORMA
Kycklingfilé tillagas med bandade nötter kokos och russin, serverad med kormasås. 109:-

ÄLGKÖTTBULLAR
Hemgjorda köttbullar på älgfärs serverade med Papels makhonisås. 119 kr

 

BRÖD

ROTI
Stekt rågmjölsbröd. 39:-

PARATA
Smörstekt bröd 49:-

 

EFTERRÄTTER

BENGALI PASSION
Mango puré med chokladkräm. Toppas med bär och tamarind. 99:-

ANNELIS PAJ
Rabarber eller björnbärspaj serverad med Papels vaniljsås. 109:-

SILVIAS CHOKLAD
Vit chokladkräm serverad med blåbär. 119:-

 

Lunchmeny

Måndag - Fredag

11:00 - 14:30

I dagens lunch ingår sallad, chutney, linssoppa, dryck och kaffe.

Vid allergi tala med personalen.

Måndag

KYCKLING MASALA
Marinerad grillad kycklingfilé som serveras med Papels egna masalasås.115:-

NABABI KOFTA MELLAN STARK
Viltfärsbiffar med klassisk rezalasås. 129:

SHAAG PANIR
Hemgjord ost med bladspenat i Bengalisk currysås, tillagad med koriander, ingefära och vitlök. 115:-

LABRA VEGANSK
Färska grönsaker med linser i Papels klassiska currysås. 99:-

LAMM DAL
Lammstek tillagas med linser i en medelstark currysås. 125:-

KYCKLING SPENAT
Kycklingfilé tillagas med bladspenat i medelstark sås. 115:-

ROTI
Stekt rågmjölsbröd. 20:-

PARATA
Smörstekt bröd. 30:-

Tisdag

KYCKLING MASALA
Marinerad grillad kycklingfilé som serveras med Papels egna masalasås. 115:-

DHAKA KEBAB 
Viltskavsgryta med klassisk kormasås. 129:-

SHAAG PANIR
Hemgjord ost med bladspenat i Bengalisk currysås, tillagad med koriander, ingefära och vitlök. 115:-

SOBZI KOFTA VEGANSK
Grönsaksbiffar med mellanstark rezalasås. 110:-

LAMM KORAI
Tillagad med paprika, lök, färsk koriander och stark koraisås. 125:-

KYCKLING DAL
Kycklingfilé tillagas med linser i mellanstark sås. 115:-

ROTI
Stekt rågmjölsbröd. 20:-

PARATA
Smörstekt bröd. 30:-

Onsdag

KYCKLING MASALA
Marinerad grillad kycklingfilé som serveras med Papels egna masalasås. 115:-

SHAAG PANIR
Hemgjord ost med bladspenat i Bengalisk currysås, tillagad med koriander, ingefära och vitlök. 115:-

NABABI KOFTA
Viltfärsbiffar som serveras med Papels rezalasås. 129:-

SHAAG DAL VEGANSK
Spenat tillagas med linser i medelstark currysås. 110:-

LAMM SPENAT
Lamm tillagas med bladspenat i medelstark currysås. 125:-

KYCKLING KORAI
Tillagad med paprika, lök, färsk koriander och stark koraisås. 115:-

ROTI
Stekt rågmjölsbröd. 20:-

PARATA
Smörstekt bröd. 30:-

Torsdag

FASAN MASALA
Marinerad grillad fasanfilé som serveras med Papels egna masalasås. 139:-

KYCKLING KORMA
Kycklingfilé tillagas med blandade nötter, kokos och russin, serverad med kormasås. 115:-

SHAAG PANIR
Hemgjord ost med bladspenat i Bengalisk currysås, tillagad med koriander, ingefära och vitlök. 115:-

SOBZI KOFTA VEGANSK
Grönsaksbiffar med mellanstark rezalasås. 110:-

LAMM DAL
Lamm tillagas med linser i medelstark currysås. 125:-

DHAKA KEBAB
Viltskavsgryta med klassisk kormasås. 129:-

ROTI
Stekt rågmjölsbröd. 20:-

PARATA
Smörstekt bröd. 30:-

Fredag

KYCKLING MASALA
Marinerad grillad kycklingfilé som serveras med Papels egna masalasås. 115:-

FASAN REZALA
Fasan bröstfilé med Papels medelstarka rezalasås. 139:-

SHAAG PANIR
Hemgjord ost med bladspenat i Bengalisk currysås, tillagad med koriander, ingefära och vitlök. 115:-

SOBZI KOFTA VEGANSK
Grönsaksbiffar med mellanstark rezalasås. 110:-

LAMM SPENAT
Lamm tillagas med bladspenat i medelstark currysås. 125:-

DHAKA KEBAB
Viltskavsgryta med klassisk kormasås. 129:-

ROTI
Stekt rågmjölsbröd. 20:-

PARATA
Smörstekt bröd. 30:-